sâmbătă, 7 aprilie 2012

Sanii – de la drama la celebritate

“O tanara de 24 de ani traieste o drama greu de inteles”… cam asa incepe orice stire despre aceasta domnisoara careia in cresc sanii in mod continuu. Ea este prezentata ca fiind o victima care e nevoita sa-si duca povara zi de zi cu greutate, fiind o simpla coafeza.
“Mi-e frica sa ma gandesc la cum vor ajunge in timp” declara ea pentru presa.
Se pare ca aceasta trasatura provine din familie insa mama ei a recurs la operatie si totul s-a rezolvat, dar lui Rachel ii este frica…mai ales ca in 2007 a castigat si un premiu substantial pentru marimea sanilor. Ajunsa la marimea 30L, tanara este pe locul 2 in Marea britanie, fiind momentan intrecuta d Donna Jones(40M) insa are toate sansele sa o depaseasca in 2 ani.
Noua ni se parea o poveste prea interesanta sa fie una dramatica si am facut un mic research. Am aflat ca de fapt, tanara a inceput sa profite din plin de aceasta “anormalitate” si a inceput sa lucreze ca “model” pentru cateva site-uri.
Deoarece a vazut ca treaba merge destul de bine si “any publicity is good publicity”, si-a deschis un site pe care pentru 30 de dolari/luna, te poti poti uita la sanii ei toata ziua…si nu numai.


Un comentariu: