miercuri, 15 iunie 2011

10 motive sa-ti iei bicicleta



1.Bicicletele au lookuri din ce in ce mai atragatoarea.Culori vii, cos pentru fructe de la piata sau pentru viniluri, urban bike-urile sunt foarte chic.
2.Daca ai bicicleta poti sa iei pe portbagaj un catel simpatic sau chiar un prieten  pe care-l intalnesti in drum .
3.Indiferent daca faci sau nu sport,mersul pe bicicleta  te va ajuta sa ai niste picioare de invidiat .Plus o conditie fizica foarte buna 
4.Scapi de stresul de a sta blocata nu stiu cate ore in trafic .Dar,atentie,pana te obisnuiesti  si stapanesti bicicleta ,e preferabil sa mergi pe trotuare si pe piste speciale .Lasa slalomul printre masini pentru mai tarziu .
5.Faci economie .Nu mai dai banii pe abonament la autobuz ,de metrou sau pe taxiuri ,pentru ca vei circula cu bicicleta.
6.Nu te stresa la gandul ca esti prea delicata pentru a cara o bicicleta .Unele dintre cele mai ravnite sunt acum cele pliabile - le strangi si gata !Le poti lua la scoala,la un suc etc . 
7.Nu poti simti si admira la fel de bine un oras ca atunci cand mergi prin el cu o bicicleta .
8.O pana de bicicleta poate fi prilej de a cunoaste un biciclist dragut ,care se va opri sa-ti dea o mana de ajutor .
9.Sa nu ai senzatia ca, daca mergi in fiecare zi cu bicicleta trebuie sa porti numai jeans ,bascheti sau trening.Indrazneste rochii,fuste, chiar si tocuri!Proba de rezistenta va fi deschizi si unbrela in mers .
10.Daca iti pasa de tot ce inseamna  cool attitudine atunci e cazul ca pe langa accesorii,o anumita frizura etc.sa ai si o bicicleta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu